субота, 03 листопада 2018 19:48

Соми, гарбузи та "путіна" - чим народні депутати займалися 2 тижні
17

Олена Сотник гріється у промінні грузинського сонця
Фото: facebook
Олег Ляшко з родиною святкують день народження його дружини Росіти. Серед запрошених - активний "радикал" Андрій Лозовий
Віктор Балога синів виховав, будинок звів і дерева в мукачівському парку висадив
Дивіться, якого сома зловив Ігор Гузь в аквафермі ветерана АТО Сергія. І всіх закликав: "Шукайте табличку із надписом «Жива риба. Соми» на трасі Володимир-Волинський-Ковель"
Андрій Парубій проводить екскурсію по Верховній Раді канцлеру Німеччини Ангелі Меркель

6 листопада народні депутати зберуться в сесійній залі парламенту, щоб ухвалювати важливі державні рішення. Останнє засідання відбулося 19 жовтня.

Хтось скаже: "у країні війна, а вони два тижні гуляють". Але не поспішайте! Ці півмісяця парламентарям виділили на спілкування з виборцями на округах, а також на роботу в комітетах, комісіях і фракціях. Саме цим займалися більшість народних обранців. Наприклад, в оборонному комітеті підготували сюрприз для силовиків і розвідників.

Багато хто за цей час побували за кордоном - вони представляли Україну на засіданнях різних міжнародних організацій та виступали на форумах і конференціях. Звісно, не без того, щоб заодно помилуватися краєвидами чи скуштувати місцеву їжу.

Gazeta.ua зібрала найяскравіші світлини з життя нардепів, якими вони поділилися за останні два тижня.

Традиційно, представники ВР відвідували телеефіри. На одному з них колишній "регіонал" бився об заклад з націоналістом. Інші тим часом витягали сина з СІЗО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Меркель у Києві: кому канцлер присвятила квіти і від кого отримала

18 жовтня Верховна Рада ухвалила у першому читанні проект державного бюджету на 2019 рік. Його підтримали 240 народних депутатів. Прем'єр Володимир Гройсман сподівається, що до 1 грудня документ ухвалять у другому читанні.

Зараз ви читаєте новину «Соми, гарбузи та "путіна" - чим народні депутати займалися 2 тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути