субота, 20 листопада 2021 12:27

"Шокуюча інформація про "вагнергейт", - Кличко вважає, що суспільство має отримати відповіді

"Шокуюча інформація про "вагнергейт", - Кличко вважає, що суспільство має отримати відповіді
Фото: ua.news

Лідер партії "УДАР", мер Києва Віталій Кличко назвав шокуючими, оприлюднені факти зриву операції "вагнергейт" та заявив, що суспільство має отримати відповіді, - йдеться на сторінці Кличка у фейсбук.

За словами Кличка, питання зриву операції із затримання бійців ПВК Вагнера є питанням національної безпеки, на які суспільство повинне отримати відповіді.

"Справді шокуюча інформація про "вагнергейт" в програмі у Савіка Шустера… І суспільство повинне отримати відповіді на ті твердження і ті питання, що прозвучали в ефірі. Чесні відповіді, як би складно це не було. Бо йдеться про державну безпеку нашої країни. Країни, яка відбиває російську агресію. Країни, що відстоює свою незалежність і територіальну цілісність. Країни, за яку щодня гинуть наші захисники", - написав Кличко

Нагадаємо, вчора колишній глава ГУР Міноборони Василь Бурба заявив, що у липні 2020 року отримав від делегованого президентом України голови ОП Андрія Єрмака вказівку про зрив операції із затримання бійців ПВК Вагнера.

Зараз ви читаєте новину «"Шокуюча інформація про "вагнергейт", - Кличко вважає, що суспільство має отримати відповіді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути