четвер, 18 листопада 2021 15:10

Соколова заявила, що має документи по "Вагнергейту"

Соколова заявила, що має документи по "Вагнергейту"
Документи Соколова передасть правоохоронцям.

Телеведуча Яніна Соколова заявила, що має флешку з документами, "які свідчать про те, хто з найвищих ешелонів влади брав участь в операції "Вагнергейт".

Про це вона заявила в YouTube.

"Ці документи свідчать про те, за чиєю вказівкою спецоперацію злили", - сказала Соколова. Документи назвала оригінальними й що передасть їх правоохоронним органам.

Сказала, що це документи Головного управління розвідки Міністерства оборони за червень 2020 року щодо військових РФ, працівників ФСБ, які безпосередньо причетні до збройної агресії проти України. Зокрема про 15 осіб, які причетні до збиття повітряних суден ЗСУ. Також ідеться про збиття малазійського MH17.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокурорку Венедіктову запитали про розслідування Bellingcat

"Паніка в Офісі президента. Тиск на ексголову ГУР і учасників спецоперації з боку СБУ. Ніч придумування версій, кого ж зробити цапом-відбувайлом, щоб відвернути увагу від Єрмака. Який не мав повноважень. Як і не мав, і не має повноважень щодо інших напрямів його "наглядання", - написала Соколова у Facebook.

"Буде гидко незабаром Володимиру Зеленському, Андрію Єрмаку й тим, хто винен у злитті однієї з найбільших спецоперацій в історії Європи", - заявила.

17 листопада міжнародна група розслідувачів Bellingcat повідомила, що відтермінувати операцію затримання російських бойовиків ПВК "Вагнер" попросив Єрмак. Щоб почекати до початку обумовленого тоді перемир'я на Донбасі.

У журналістів "немає залізобетонних фактів", заявив радник Єрмака Михайло Подоляк.

Торік 29 липня 33 бойовиків затримали в Білорусі, а 14 серпня стало відомо, що їх видали Москві.

Зараз ви читаєте новину «Соколова заявила, що має документи по "Вагнергейту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути