субота, 23 листопада 2013 12:35

Сьогодні євромайдани пройдуть у Нью-Йорку та Кракові

Сьогодні євромайдани пройдуть у Нью-Йорку та Кракові
Фото: unian.ua

Представники української діаспори в Європі, США та Канаді долучаються до акцій протесту проти згортання підготовки України до асоціації з Євросоюзом (ЄС).

У Польщі активісти на сторінках соціальної мережі Facebook закликають українців приєднатися до мітингу в Варшаві в неділю, 24 листопада. Акція на підтримку української євроінтеграції пройде під будівлею посольства України у Польщі, повідомляє офіційний портал української діаспори VIDIA.

У Кракові сьогодні, 23 листопада, після літургії і покладання квітів до меморіальної дошки жертвам Голодомору, українці планують рушити ходою до консульства України у Кракові.

Сьогодні також відбудеться євроінтеграційний мітинг у польському місті Вроцлаві.

Відомо, що проведення акцій на підтримку асоціації України з ЄС заплановано в Німеччині, Італії, Великій Британії, Франції та Чехії.

У Нью-Йорку представники української діаспори збираються сьогодні під будівлею представництва України при Організації Об'єднаних Націй (ООН).

Окрім того, для євромайданів створили інтерактивну мапу.

Нагадаємо, що український уряд згорнув процес підготовки до асоціації України з ЄС. На знак протесту проти такого рішення на Майдані Незалежності у Києві зібралися тисячі українців. Подібні акції протесту наразі тривають у багатьох містах по всій Україні.

 

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні євромайдани пройдуть у Нью-Йорку та Кракові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути