понеділок, 29 квітня 2013 08:35

Сьогодні суд розгляне скаргу Луценка щодо дій Кузьміна

Сьогодні суд розгляне скаргу Луценка щодо дій Кузьміна
Юрій Луценко. Фото: lenta-ua.net

Києво-Святошинський районний суд Київської області призначив на понеділок, 29 квітня 2013 року, перше судове засідання по розгляду скарги екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка щодо дій заступника генпрокурора Рената Кузьміна та суддів Печерського і Апеляційного судів Києва.

Судове засідання розпочнеться о 15.30.

Нагадаємо, рішенням Вищого спеціалізованого суду України за скаргою адвоката Ігоря Фоміна було змінено Печерський районний суд м. Києва на Києво-Святошинський суд Київської області. У своїй скарзі адвокат посилався на те, що не може розглядати питання про злочини суддів той суд, у якому вони працюють. А справу слухав слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва Віктор Кицюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карасьов розповів, хто змусив Януковича відпустити Луценка

26 грудня 2012 року захист Луценка направив до прокуратури заяву про притягнення до кримінальної відповідальності першого заступника Генпрокурора Кузьміна та слідчого прокуратури Войченка за ухвалення ними постанови про затримання та арешт Луценка у грудні 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні суд розгляне скаргу Луценка щодо дій Кузьміна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути