Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2012 09:35

Сьогодні на Майдані Незалежності відбудеться мітинг з нагоди річниці Помаранчевої революції

Сьогодні на Майдані Незалежності відбудеться мітинг з нагоди річниці Помаранчевої революції
Фото: ru.tsn.ua

Сьогодні відзначатимуть восьму річницю помаранчевої революції, з нагоди якої в центрі Києва  біля Головпоштамту на Майдані Незалежності відбудеться мітинг.

Про це повідомили в Коаліції учасників "помаранчевої революції" (КУПР).

У КМДА відбулася нарада за участі організаторів акцій 22 листопада. КМДА вирішило, що в суд з позовом про обмеження права на мирні зібрання, тобто з позовом про заборону на проведення мітингу, вони звертатися не будуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонам" потрібен спікер, який не задумуючись буде виконувати накази Банкової - експерт

Адміністрація дала дозвіл на проведення акції за умови, що її учасники не будуть використовувати піротехніку, встановлювати намети і організовувати ходи. В рамках акції не планується встановлювати сцену, буде лише використана звукопідсилювальна апаратура.

Вчора колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко під час свого останнього слова в Апеляційному суді Києва привітав українців з річницею помаранчевої революції. "Особливої цінності такій можливості публічного слова після 700 днів ув'язнення надає чергова річниця Помаранчевого Майдану, з чим я, перш за все, хочу привітати Україну", - сказав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бази "біометричних" даних можуть стати небезпечними для суспільства в руках нечесних чиновників - Небоженко

Нагадаємо, День Свободи відзначається в Україні 22 листопада. Це свято було засновано 19 листопада 2005 указом президента Віктора Ющенка.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні на Майдані Незалежності відбудеться мітинг з нагоди річниці Помаранчевої революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути