Ексклюзиви
вівторок, 09 жовтня 2007 11:07

Сьогодні Янукович зустрінеться з Путіним

Сьогодні Янукович зустрінеться з Путіним

Прем"єр-міністр України Віктор Янукович відвідає у вівторок з робочим візитом Російську Федерацію, де проведе переговори з президентом Володимиром Путіним і главою російського уряду Віктором Зубковим.

Про це повідомили в Кабінеті міністрів.

Мета візиту - розвиток двостороннього економічного співробітництва, а також підготовка засідання міждержавної комісії Ющенко-Путін.

Раніше Янукович заявляв, що має намір особисто провести переговори з газового питання і відправитися до Москви.

Голова правління "Газпрому" Олексій Міллер і міністр палива і енергетики України Юрій Бойко у понеділок в Москві погоджували схему погашення заборгованості господарюючих суб"єктів України за поставлений в поточному році газ. Підписання відповідних документів планується на вівторок.

"Газпром" тиждень тому заявив, що скоротить постачання природного газу для України у разі непогашення до 1 листопада 2007 року заборгованості у розмірі більше $1,3 млрд, яку накопичила українська сторона. Як очікується, частково для погашення заборгованості може бути використаний газ, що знаходиться в підземних сховищах України.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Янукович зустрінеться з Путіним ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути