понеділок, 12 жовтня 2009 20:03

Соцпартія України думає висунути свого кандидата в президенти - Мороз

Соцпартія України думає висунути свого кандидата в президенти - Мороз

Соціалістична партія України на президентських виборах може висунути свого кандидата, заявляє лідер СПУ Олександр Мороз.

Про це повідомляє прес-служба партії в понеділок.

Він підкреслив, що переговори про підтримку кандидата в президенти С. Тігіпка Соцпартія проводить, але питання відкрите, "переговори не завершені".

При цьому глава Соцпартії критично оцінив склад і перспективи Лівого блоку, орієнтованого на підтримку Петра Симоненка.

"У статті "Чужа гра ", вимушено відповідаючи на випади П. Симоненко, я доказово казав, що керівництву КПУ не хотілося, щоб наша партія була в цьому блоці", - пише Мороз.

Як додає глава Соцпартії, "красномовним в цьому сенсі було навіть те, що підписання відповідних документів та прес-конференція передбачалися в день нашого засідання Політради і з"їзду. А без рішення з"їзду ми не могли брати участь у цих процедурах. Ініціатори такої постановки питання це знали! І, очевидно, враховували ", - цитує О. Мороза прес-служба.

Лідер СПУ відмовився оцінювати дії колишніх соціалістів - Василя Волги та Станіслава Ніколаєнка, які увійшли в Лівий блок.

"Про "колишніх соратників" говорити нічого не буду. Час розсудить", - сказав О. Мороз про них.

Як повідомлялося, міжпартійний з"їзд Блоку лівих сил, на якому буде висунутий єдиний кандидат на пост президента України, відбудеться 20 жовтня. До Блоку увійшли партія "Справедливість", з"їзд якої відбувся 10 жовтня. Ця політсила підтримує висунення лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка як єдиного кандидата на посаду президента України від лівих сил.

У блоці також партія "Союз лівих сил", яка проведе з"їзд 16 жовтня, і Соціал-демократична партія України (об"єднана), з"їзд якої відбудеться 17 жовтня.

Вибори президента України призначено на 17 січня 2010 року.

За матеріалом: Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Соцпартія України думає висунути свого кандидата в президенти - Мороз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути