Ексклюзиви
понеділок, 19 листопада 2007 08:19

Соціалісти обрали собі керівника

Олександра Мороза переобрано головою Соціалістичної партії.

Проти його обрання проголосувала лише 1 людина - представник партії Степанов, який перед цим висунув на посаду голови партії Станіслава Ніколаєнка.

Водночас Ніколаєнко взяв самовідвід.

"Я прекрасно розумію ситуацію. На цьому етапі є лише одна людина, яка має авторитет і знання, щоб вести партію. Це Олександр Мороз. Дякую тим, хто міг би мене підтримати і пропоную підтримати Олександра Мороза", - зазначив Ніколаєнко.

Водночас на початку з"їзду Мороз пропонував провести таємне голосування щодо обрання голови партії, щоб уникнути звинувачень у тиску.

Серед можливих кандидатів він назвав Валентину Семенюк, Станіслава Ніколаєнка, Василя Цушка.

Водночас о 18:10 делегати не підтримали ініціативу про таємне голосування. Ймовірною причиною цього є те, що в більшості делегатів замовлені квитки на дорогу додому на 20 годину.

У вересні 2006 року Мороза вже переобирали головою Соцпартії.

Водночас делегати обрали Валентину Семенюк головою контрольної комісії. Також обрали 106 представників політради партії.

При цьому, незважаючи на протести окремих представників, в політраді залишилися Іван Бокий, Станіслав Ніколаєнко, Ярослав Мендусь. Водночас колишній лідер СМС Євген Філіндаш за власним бажанням був виключений з членів політради.

Також на з"їзді обговорювалася можливість об"єднати посади голови партії та її першого секретаря. Остаточне рішення з цього питання буде ухвалено політрадою партії, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Соціалісти обрали собі керівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути