Ексклюзиви
понеділок, 26 грудня 2011 13:30

Соболєв запевняє, що розколу між Тимошенко і партією немає

Соболєв запевняє, що розколу між Тимошенко і партією немає

Нардеп від "БЮТ-Батьківщини" Сергій Соболєв заявляє, що у лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко існує пряма комунікація з партією.

Про це він сказав в інтерв'ю "Главкому", реагуючи на припущення, що комунікація між екс-прем'єром і керівництвом партії порушена.

"Відповідь на всі питання про розколи між партією та фракцією, партією і Тимошенко дала сама Юлія Володимирівна у своєму листі. Ніякого розколу, який хотіли спровокувати, кинувши Тимошенко у в'язницю, думаючи, що це порушить нашу комунікацію, не існує ...", - зазначив він.

Соболєв уточнив, що Тимошенко могла написати, що була проти закону про вибори, але вона прямо написала, що закон поганий, але це краще, за що можна було проголосувати. "Вона чітко заявила, що на сьогоднішній день у неї пряма комунікація з партією", - додав "бютівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов робить ставку на нового фаворита – політолог

У той же час, нардеп не заперечує, що комунікація між партією "Батьківщина" та її лідером ускладнена.

"Наприклад, напередодні голосування за закон про вибори, ніхто не міг зустрітися з Тимошенко, здається, чотири дні. У неї почалося загострення хвороби, і в камеру нікого не пускали, хоча потім влаштували там судилище. Лист Тимошенко - це спосіб відповісти на всі ті інсинуації, які були - про те, що нібито був якийсь перший лист, хоча ми з нею тоді чотири дні не спілкувалися...", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Блоку Юлії Тимошенко більше немає" - Олійник

Соболєв зазначив, що відповідальність за ухвалення рішення щодо закону про вибори взяло на себе все керівництво фракції.

"У нас була така ідея - давайте погодимося, а потім всі разом не проголосуємо. Я сказав, що це може тільки Янукович собі дозволити - сказати і не зробити. Так, це складний вибір, важкий варіант, але практично всі, хто був у залі, проголосували за нього, розуміючи, що ми не встигли до цього поспілкуватися з Тимошенко і це доведеться пояснити постфактум. Тимошенко дізналася про це від адвокатів, близьких, яких вже почали до неї пускати, зі ЗМІ, і її реакція висловлена у листі", - уточнив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Соболєв запевняє, що розколу між Тимошенко і партією немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути