Ексклюзиви
середа, 14 грудня 2011 16:07

Турчинов божиться, що розколу між партією і Тимошенко немає

Турчинов божиться, що розколу між партією і Тимошенко немає

Заступник лідера "Батьківщини" Олександр Турчинов заявляє, що розколу між партією і Юлією Тимошенко не існує.

Про це він сказав журналістам у середу, коментуючи інформацію про те, що Тимошенко вважає помилкою голосування фракції БЮТ за закон про вибори, повідомляє "Українська правда".

"Це вже не перша провокація. Коли пана Фюле привезли в СІЗО, але, на жаль, особистої розмови не відбулося. Були присутні прокурори, керівництво СІЗО, повну камеру набили людей для того, щоб вона йому, не дай Боже, нічого зайвого не сказала", - сказав Турчинов.

При цьому він кілька разів не відповів по суті на запитання, чи існує записка від Тимошенко на його ім'я з установкою не голосувати за закон про вибори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Блоку Юлії Тимошенко більше немає" - Олійник

"Про існування листа може сказати або Юля, або я, якщо це було на моє ім'я. Я можу сказати, що всі команди нашого лідера ми виконуємо обов'язково. Інша справа, що Юлія досить серйозно хворіє, і у нас ускладнена комунікація", - зазначив Турчинов.

На запитання, чи була комунікація між фракцією і Тимошенко в день голосування за закон про вибори, Турчинов відповів: "Нам не вдалося в той день оперативно скоммунікувати".


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До наступної ВР проходять шість партій - опитування

На запитання, чому ж тоді фракція проголосувала за цей закон, він зазначив: "Я вам вп'яте кажу, що у нас немає ніяких розбіжностей з Юлією Володимирівною, ми були і є однією командою. Вона є нашим лідером, якого ми любимо і який у складних умовах продовжує керувати партією".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У НУ-НС передбачають розкол через голосування за закон про вибори

Він також звинуватив тих, хто поширює таку інформацію, в намірах скомпрометувати партію та її лідера. "Але розколу не було, немає і не буде. І на це нехай ні Банкова, ні її сателіти, ні її найманці не сподіваються", - сказав Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов божиться, що розколу між партією і Тимошенко немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути