пʼятниця, 18 листопада 2011 08:50

У НУ-НС передбачають розкол через голосування за закон про вибори

У НУ-НС передбачають розкол через голосування за закон про вибори

За новий закон про вибори народних депутатів голосувала "призначена" опозиція, що може викликати розкол у фракції НУ-НС, і та частина депутатів, яка не голосувала за це рішення, може вийти зі складу фракції, заявила народний депутат від НУ-НС Олена Геращенко в ефірі "5 каналу".

"Взагалі, я шокована цим голосуванням, і не тільки я. І що я можу прогнозувати - це голосування може стати каталізатором певних змін у фракції НУ-НС. Депутати, які за це (нове виборче законодавство) не голосували, можуть прийняти рішення вийти з фракції", - вважає Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк про "Закон про вибори": Це - перемога опозиції

Політик вважає, що сьогодні, напередодні річниці Помаранчевої революції, необхідно згадати, що висіли плакати - три сорти України, це робили тогочасні технологи. "Так от сьогодні проголосували за три сорти майбутніх кандидатів у депутати: кандидати від влади, "призначена" опозиція, яка про щось домовилася, і справжня опозиція", - зазначила Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів готова придивитись до опозиційних пропозицій щодо виборів

"Це (голосування за нове виборче законодавство) підтримала призначена ??опозиція, і більш того, чому, я думаю, що Юлія Тимошенко, яка перебуває зараз у в'язниці, не підтримала б це рішення. Тому що в 2009 році вона намагалася домовлятися з "наперсточниками" , і це коштувало їй не тільки програшу на президентських виборах, а й сьогоднішньої в'язниці. Насправді - це спроби знайти компроміс, там, де не можна його знайти", - підкреслила народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС передбачають розкол через голосування за закон про вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути