Ексклюзиви
четвер, 03 листопада 2011 12:53

Щоб держава дотримувалась прав, потрібно боротися радикальними методами - Кілінкаров

Щоб держава дотримувалась прав, потрібно боротися радикальними методами - Кілінкаров

Чорнобильці обурені заявами керівників держави про те, що акції протесту під будівлею парламенту проводять люди, які отримують великі розміри пенсій та компенсацій.

Як повідомила прес-служба Компартії, про це сказав перший секретар Луганського обкому Компартії, народний депутат Спиридон Кілінкаров.

"Я щойно був на мітингу. Чорнобильці обурені заявами, які були зроблені вчора. На мітингу стоять люди, які вимагають від влади елементарних компенсацій за пільгами", - пояснив комуніст.

За його словами, президент повинен уважно вивчити це питання і розібратися, які корупційні схеми працювали в судах, і кому суддя нарахував 700 тисяч гривень компенсацій за пільгами.

"Я думаю, що це проблема судової системи, а не чорнобильців. І якщо в суддівському корпусі хтось застосував сімейний підряд, глава держави повинен втрутитися в ситуацію", - зазначив Кілінкаров.

За словами народного депутата, акції чорнобильців показали, що сьогодні громадяни готові до радикальних виступів.

"Люди вже не будуть просити, вони будуть вимагати гарантій забезпечення своїх прав. Вони розуміють, що за те, щоб держава дотримувалась їхніх прав, потрібно боротися, зокрема - радикальними методами", - підкреслив комуніст.

Зараз ви читаєте новину «Щоб держава дотримувалась прав, потрібно боротися радикальними методами - Кілінкаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути