четвер, 10 вересня 2020 11:49

"Що сказала б Зеленська, якби її чоловік запросив батальйон бойовиків на ночівлю?" - мережі

"Що сказала б Зеленська, якби її чоловік запросив батальйон бойовиків на ночівлю?" - мережі
Зеленському поставили низку запитань

Офіс президента повідомив, що в районі селища Шуми в Донецькій області відбудеться спільне з російськими окупантами інспектування. Про це домовились 9 вересня на засіданні Тристоронньої контактної групи у форматі відеоконференції.

"Сьогоднішній день дає нам надію, що режим припинення вогню виконуватиметься й надалі усіма сторонами", - заявили вчора в ОП.

На таку заяву гостро відреагували користувачі Facebook.

Марина Данилюк-Ярмолаєва, журналістка

"Я зрозуміла б, якби Кравчук і Зеленський мали домовленості з орками аби витягнути із сірої зони Ярослава Журався.

Але прогинати комбата Вадима Сухаревського і 503-й ОБМП під візит Якубова/Вахітова? Символічно ламати героя, який перший зробив перший постріл у бік окупанта навесні 2014-го, щоб цей самий герой подав руку російському генералу?

Мені цікаво, чи планує Зеленський виступ на новорічному корпоративі Пушиліна?

Чи Кравчук з Фокіним і Зеленським покажуть російським генералам гру вялими сардельками на роялі?

Що сказала б Олена Зеленська, якби її чоловік запросив батальйон "Сомалі" до них на ночівлю?

Чи не хоче Зеленський сам особисто перевірити позиції ЛНДР під "гарантіями безпеки армії РФ"?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія хоче розвалити Україну зсередини "особливим статусом" Донбасу

Соломія Бобровська, народна депутатка

"Перше питання, яке обурює: на якій підставі українська сторона погодилася легалізувати дії бойовиків на своїх бойових позиціях?

По-друге, для чого ДНРівці залучені у процес інспекції українських територій, якщо власні вони ретельно приховують навіть від ОБСЄ?

Ну і по-третє. Навіть у Мінську ДНРівці не є повноцінною стороною збройного конфлікту, бо т.зв. ДНР - це територія, підконтрольна російським окупаційним військам...От і все.

Після цього президенту рекомендую відправити Кравчука з Фокіним на довгу пенсію під опікою вищезгаданої нової комісії"

Євген Дикий, ветеран російсько-української війни

"Вони самі хоча б розуміють, що несуть?

"Вкрай обмежений прояв присутності бойовиків нічого нікому не може дати, крім єдиного – ще одного аргументу на користь правоти України" - будь-який "прояв присутності" ЛДНР у складі міжнародної інспекції, навіть у одній особі - це вже повна, на сто відсотків легалізація ЛДНР як нібито сторони конфлікту, що означає: Україна визнала цю війну громадянською, а не військовим конфліктом України та Російської Федерації. Це саме те, чого найбільше хоче Кремль"

Сергій Смальчук, телеведучий, актор

"Якщо ви думали, що ще не п...ц, то вже п...ц"

Михайло Басараб, політолог

"Ще тиждень тому нам казали, що ми даремно обурюємося заявами Кравчука. Він, мовляв, як досвідчений і хитрий політичний діяч говоритиме одне, а на ділі боронитиме інтерес України.

Ну ось. Кравчук везе окупантів інспектувати позиції українських військ. Це вже не слова, а дії. Тож далі дискусії щодо цього дуету радянських номенклатурників у ТКГ позбавлені сенсу.

Пригадую ще ті часи, коли Кравчук перетворився з радянського функціонера на об'єкт обожнювання для патріотичної спільноти. У певні роки його сприймали мало не як ортодоксального націоналіста, переконаного західника і вартового Української держави. Потім, правда, було СДПУ(о). А тепер й окупаційні інспектори на наших позиціях. Що цілком закономірно для совєтського чинуші.

Тож не робімо гетьманів і кумирів з людців, які добру частку свідомого життя завзято прислуговували російській імперії, її спецслужбам, церкві чи культурі"

На Донбасі 6 вересня, на 42-й день режиму припинення вогню, російський окупант порушив домовленості та відкрив вогонь по українських позиціях. Було здійснено щонайменше 3 обстріли, під час яких 1 український воїн загинув.

Зараз ви читаєте новину «"Що сказала б Зеленська, якби її чоловік запросив батальйон бойовиків на ночівлю?" - мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути