Ексклюзиви
четвер, 25 серпня 2011 16:19

СНА пообіцяла витягнути на волю "васильківських терористів"

СНА пообіцяла витягнути на волю "васильківських терористів"

На депутатів Васильківської міськради Сергія Бевза, Ігора Мосійчука та помічника депутата Володимира Шпару відкрито кримінальну справу за статтею "тероризм".

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі Соціал-національної асамблеї (СНА), за останню добу у помешканнях затриманих представники Служби безпеки України здійснили обшуки.

"Вони проводилися із численними порушеннями. Вся справа шита білими нитками, але, очевидно, що СБУ має на меті діяти по безпределу", - заявили у СНА.

Також, за словами соціал-націоналістів, на цьому затримання у Василькові не зупинилися. Зокрема, був затриманий Олександр Крікунов, який працював в апараті Васильківської міської ради, приймальня якої наразі опечатана.

"Очевидно, що СБУ разом із іншими злочинцями зроблять все, щоб засудити та очорнити патріотів за сфабрикованими справами. Ми заявляємо, що це - ніщо інше, як цілеспрямовані репресії проти українських націоналістів загалом та СНА і "Патріот України", зокрема.  Ця справа просто так залишена не буде. Ми будемо боротися до кінця і доб'ємося, щоб патріотів випустили на свободу", - пообіцяли в Асамблеї, додавши, що 26 серпня, у п'ятницю, у Києві біля будівлі СБУ відбудеться акція на підтримку ув'язнених націоналістів.

Нагадаємо, Служба безпеки України порушила кримінальну справу за фактом підготовки до здійснення терористичного акту, публічних закликів до вчинення терактів і незаконного виготовлення вибухового пристрою членами низки екстремістських громадсько-політичних організацій. Як наслідок, було затримано декілька активістів СНА та організації „Патріот України".

У цих організаціях заявили, що не мають ніякого відношення до нібито знайдених в їхньому офісі провокаційних листівок і вибухового пристрою, і що ті були підкинуті з метою спровокувати репресії проти націоналістів. 

Зараз ви читаєте новину «СНА пообіцяла витягнути на волю "васильківських терористів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути