вівторок, 23 серпня 2011 17:27

"Печерська" СБУ ні на що не здатна - Ідеолог "васильківських терористів"

"Печерська" СБУ ні на що не здатна - Ідеолог "васильківських терористів"

Ідеологічний референт Соціал-національної асамблеї (СНА) та організації "Патріот України" Олег Однороженко заявив, що українські правоохоронні органи є "великими кримінальними угрупованнями, які ні на що не здатні". Єдине, що їм добре вдається, - це влаштовувати "цирк" з метою перетворення України у "печерську країну".

Про це він повідомив під час прес-конференції, передає кореспондент Gazeta.ua.

"СБУ та інші правоохоронні органи - це великі кримінальні угруповання. Вони займаються тим, що здирають з населення гроші, розкрадають державне майно, покривають олігархів і т.д. Служба безпеки, очевидно, не займається тим, чим би мала займатись - тобто виловлювати іноземних шпигунів, повертати у власність держави вкрадені олігархами заводи, фабрики, наглядати за державним кордоном, боротись з нелегальною міграцією, наркоторгівлею та торгівлею людьми", - зауважив Однороженко.

Замість цього, за словами активіста, вона бореться з тими політичними силами, які виступають "проти олігархічного режиму" в Україні.

"Те, що у "Патріота України" не склались стосунки з СБУ, це всім добре відомо. Чому так? Бо ми усі вищевказані речі відслідковували дуже пильно. До нас постійно звертаються люди у випадках, коли йдеться про торгівлю наркотиками, про перебування нелегальних мігрантів тощо. Ми подавали сотні звернень до СБУ, прокуратури, міліції. З Служби безпеки до нас завжди було нуль уваги. Але ми такі справи не залишали у спокої, а постійно звертали на це увагу громадськості", - підкреслив політик.

На його думку, такі структури, як СБУ, міліція, прокуратура є "супер-шкідливі".

"Нам постійно у приватних розмовах погрожували, що з нашою організацією розберуться. От вони і дійшли до підкидання вибухівки, фабрикації теракту. Але зроблено це було абсолютно бездарно і провально. Це просто цирк. Знайдену вибухівку не могли просто так руками винести із приміщення, не знаючи, що всередині неї. Очевидно, вони чудово розуміли, що у тому вибуховому пристрої, які вони самі й змайстрували, нічого небезпечного немає", - додав Однороженко.

Він заявив, що українські правоохоронні органи "ні на що не здатні".

"Вони здатні влаштовувати лише фарс і цирк. Вони, мабуть, думають, що окрім Печерського суда має бути ще й "печерська" СБУ, "печерська" прокуратура і "печерська" країна", - резюмував представник СНА.

Нагадаємо, сьогодні Служба безпеки України порушила кримінальну справу за фактом підготовки до здійснення терористичного акту, публічних закликів до вчинення терактів і незаконного виготовлення вибухового пристрою членами низки громадсько-політичних організацій.

Раніше були затримані 5 членів СНА та організації "Патріот України". В організаціях заявили, що не мають ніякого відношення до нібито знайдених провокаційних листівок і вибухового пристрою, і що ті були підкинуті з метою спровокувати репресії проти членів СНА і "Патріота України".

Зараз ви читаєте новину «"Печерська" СБУ ні на що не здатна - Ідеолог "васильківських терористів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути