пʼятниця, 23 березня 2012 11:50

Смішно дивитись на владу, яка боїться десятьох хлопців з кульком - Возняк

Смішно дивитись на владу, яка боїться десятьох хлопців з кульком - Возняк

Смішно дивитись на те, як влада через внутрішній страх за допомогою силовиків розганяє на Майдані Незалежності мирну акцію з десятьох молодих людей, які тримають целофановий кульок у руках.

Про це в ефірі 5 каналу сказав політолог і культуролог Тарас Возняк, коментуючи вчорашню сутичку між представниками молодіжних організацій "Батьківщини", НРУ, "Свободи", "Фронту змін" та міліцією під час акції "Готуй намет навесні".

"Протестанти добились результату і показали, що влада у Києві боїться десятьох хлопчиків з целофановим кульком. Але насправді стає смішно від цього. А що буде, коли прийдуть сто тисяч, то що – їх візьмуть сто тисяч міліціонерів і занесуть у двадцять тисяч автозаків?! Це ж не підхід", - відзначив Возняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Беркут" не дає опозиціонерам поставити на Майдані намет

За його словами, той факт, що понад 90% поданих заяв на проведення акцій були оскаржені місцевою владою й скасовані рішеннями судів, є свідченням наявності страху.

"У будь-якому випадку варто брати участь у громадянському житті: і в акціях підтримки, і в акціях протесту", - наголосив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Партії регіонів заявили, що ставити намети на Майдані не варто

Крім того, говорячи про історію навколо зґвалтування та спалення миколаївської дівчини Оксани Макар, Возняк зауважив, що це лише одна з тих дівчат, які ще лежать "у териконах та посадках".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТі жахнулись від рівня демократії в Україні

"Жорстка реакція влади тут правильна (щодо звільнення низки правоохоронців – ред.). Але в інших країнах, крім цього, в самих офіцерів є поняття честі, і міністр внутрішніх справ у випадку, коли інцидент стає міжнародною подією, подає у відставку", - підкреслив громадський діяч.

Зараз ви читаєте новину «Смішно дивитись на владу, яка боїться десятьох хлопців з кульком - Возняк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути