середа, 13 травня 2020 19:51

"Смикаються. Немає відповіді - куди рухається країна" - дали характеристику владі Зеленського

"Смикаються. Немає відповіді - куди рухається країна" - дали характеристику владі Зеленського
До влади величезна кількість запитань. Фото: Ян Доброносов, facebook.com/yan.dobronosov

Теперішня влада немає логіки. Про це в інтерв'ю журналу "Країна" сказав голова фракції "Голос" Сергій Рахманін.

За словами політика, йдеться про "відсутність системного зрозумілого погляду в майбутнє".

"Умовно кажучи, була попередня влада, яка намалювала план як перетворюватиме країну. Відповідним чином вона це робила. У чомусь гальмувала. У чомусь прогресувала. У чомусь трохи собі заробляла. Але це була якась система. Її можна було критикувати, погоджуватися чи ні. Була певна логіка.

Теперішня влада логіки немає. Складається таке враження, що вони не знають, що робити. Для себе влада вирішила – напрацювання попередньої не працює. І вона навпомацки намагається шукати інші шляхи. Але системою це назвати дуже важко. Програмою теж. Люди смикаються. Я б так це назвав. Якщо ми зберемо до купи всі пропозиції, всі ідеї, які ініціюють або навіть втілюють ті чи інші посадовці й урядовці, не отримаємо чіткої картинки. Немає відповіді – куди рухається країна", - каже Рахманін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський повторює помилку попередника. Мінські угоди треба скасовувати

Також влада не витримала іспиту карантином, вважає нардеп.

"Бо коли говорить про послаблення режиму, кроки на зустріч бізнесу, це не влада йде на зустріч. А це бізнес прийшов, грюкнув і змушений був примусити владу йти на певні поступки. Якщо подивитися, як діяла влада і як громадяни,то рахунок не на користь влади.

Простий момент. Направляв депутатський запит на міністра оборони Тарана щодо стану забезпечення медичним засобами, ліками в ЗСУ для боротьби з коронавірусом. З'ясувалося, що громадські благодійні організації постачали для армії набагато більше тестів, ніж держава. Це стосується і уряду і президента. Можна це в дуже гарній обгортці загортати і ефектно подавати, але з точки зору ефективності до влади величезна кількість запитань", - говорить Сергій Рахманін.

Інтерв'ю з Сергієм Рахманіним читайте в журналі "Країна" від 14 травня.

21 квітня минув рік, як українці обрали президентом Володимира Зеленського. Що обіцяв Зеленський на виборах, можна прочитати ТУТ.

У Верховній Раді партія Зеленського "Слуга народу" має найбільшу фракцію - 248 народних депутатів. Почали працювати торік у серпні.

Зараз ви читаєте новину «"Смикаються. Немає відповіді - куди рухається країна" - дали характеристику владі Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути