понеділок, 21 вересня 2020 10:04

"Слуги" втікали від запитання про перегляд футболу з ОПЗЖ на порожньому "Олімпійському"

"Слуги" втікали від запитання про перегляд футболу з ОПЗЖ на порожньому "Олімпійському"
"Слуги народу" з ОПЗЖ дивилися футбол на стадіоні, в той час як простим громадянам це заборонено. Фото: Михайло Ткач, Facebook

"Слуги народу", які попри карантині обмеження на відвідування уболівальниками футбольних матчів у Києві дивилися на "Олімпійському" у віп-ложі з ОПЗЖ футбол, втікали від запитання, інші пояснили: це "по роботі".

Голова Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький на запитання журналістки "Радіо Свобода" щодо свого перебування на стадіоні відповів: "Був. Як член комітету Федерації футболу України з медицини. Це обов'язково. Я був по роботі. Чому були колеги, запитайте у колег".

Коли нардепа з ОПЗЖ Григорія Суркіса, який теж був у віп-ложі, запитали, що робили там нардепи, він відповів: "А вони що, не вболівальники?".

"Слуги" Владлен Неклюдов і Юрій Арістов втікали від запитання журналістки.

А голова фракції партії "Слуга народу" ​Давид Арахамія, який також був на футболі серед десятки "віп-гостей", пояснив це "запрошенням УЄФА".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин із "копійчаною" орендою і Богатирьова з палацом. Показали сусідів Зеленського у Кончі-Заспі

15 вересня нардепи від "Слуги народу", ОПЗЖ та перший президент Леонід Кравчук дивилися у віп-ложі стадіону "Олімпійський" матч кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Динамо" - "АЗ". Футбол дивилися з десяток нардепів за порожніх трибун.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги" втікали від запитання про перегляд футболу з ОПЗЖ на порожньому "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути