Ексклюзиви
четвер, 17 вересня 2020 17:22

Простим громадянам - ні, нардепам - так. "Слуги" з ОПЗЖ і Кравчуком повсідалися на стадіоні дивитися футбол

Попри карантинні обмеження на відвідування вболівальниками футбольних матчів у Києві народні депутати порушують правила і ходять на стадіон. Фото з вівторкового матчу "Динамо" - "АЗ" (Алкмар) кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів на "Олімпійському" опублікував жураліст Михайло Ткач.

У VIP-ложі сиділи нардеп від "Слуги народу", голова комітету з питань бюджету Юрій Арістов, "слуга", голова підкомітету з питань діяльності органів прокуратури Владлен Неклюдов, "слуга", голова комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький, депутати від ОПЗЖ Олексій Пузанов, Сергій Льовочкін, Григорій Суркіс, депутат від "Батьківщини" Андрій Кожем'якін.

 
 

"Карантин. Обмеження. Матчі без глядачів. Але якщо ти депутат від "Слуги народу", то можна у VIP-ложу", - пише журналіст у Facebook.

Під час карантинних заходів мають право на перебування на матчі лише члени офіційної делегації футбольного клубу (президент клубу, рада директорів), нагадує Ткач.

"Де можна почитати, коли депутати "Слуги народу" стали членами офіційної делегації футбольного клубу братів Суркісів?

Це не рядові депутати президента Зеленського, а голови комітетів.

Така вона коаліція "Слуги народу" та ОПЗЖ. "Зробимо їх разом", - резюмує журналіст.

  Пусті трибуни на стадіоні.
Пусті трибуни на стадіоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голосуем русский язык" - показали, як ОПЗЖ допомагає "слугам" у Раді проштовхувати русифікацію

У квітні журналісти Bihus.Info повідомляли, що попри карантин у Києві продовжував працювати ресторан "Велюр", який належить нардепу від "Слуги народу" Миколі Тищенку.

Серед гостей ресторану: нардеп Антон Яценко, бізнес-партнер олігарха Ігоря Коломойського Павло Куфтирєв, нардеп від "Слуги народу" та колишній сценарист "Кварталу 95" Олександр Кабанов, менеджер ахметівського "Метінвесту" Віталій Кисіль, перший заступник керівника Офісу президента та експродюсер "Кварталу 95" Сергій Трофімов.

Зараз ви читаєте новину «Простим громадянам - ні, нардепам - так. "Слуги" з ОПЗЖ і Кравчуком повсідалися на стадіоні дивитися футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути