четвер, 26 листопада 2020 16:03

"Слуги" не святкуватимуть новорічний корпоратив

"Слуги" не святкуватимуть новорічний корпоратив
"Слуги" закликали відмовитись від корпоративів. Фото:pexels

Депутати із "Слуги народу" цьогоріч не збиратимуться на новорічний корпоратив. У фракції закликали приватні компанії також не влаштовувати святкування. Усе заради безпеки.

Про це повідомляє "УНН".

Заступниця голови фракції "СН" Євгенія Кравчук порадила українцям уникати святкових поїздок до старших людей, адже вони перебувають в зоні ризику захворюваності на коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про локдаун на 3 тижні заговорили і в монобільшості


"Звичайно, ніякого корпоративу не буде, і це навіть не обговорювалося. Більше того, я думаю, що загалом святкування цього Нового року і Різдва має пройти в більш цифровому форматі. І, звичайно, якраз і приватним компаніям варто уникнути організації корпоративів. Бо це може мати негативний результат і різкий сплеск захворюваності", - сказала нардепка.

Торік новорічний корпоратив "СН" проходив у конгресно-виставковому центрі "Парковий". Депутатів на територію комплексу пропускали лише за списками. Гостей розважали ведуча Катерина Осадча, співачки Тіна Кароль та Jerry Heil. На святі був присутній президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги" не святкуватимуть новорічний корпоратив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути