понеділок, 29 листопада 2021 12:15

"Слуги народу" не можуть знайти заяву Разумкова про вступ до партії

"Слуги народу" не можуть знайти заяву Разумкова про вступ до партії
Колишній голова ВР Дмитро Разумков не надав заяву про вихід зі "Слуги народу". Водночас партійці не можуть навіть знайти його заяву про вступ. Фото: facebook.com/Дмитро Разумков

У політичній партії "Слуга народу" не можуть знайти заяву на вступ до партії колишнього голови Верховної Ради й народного депутата Дмитра Разумкова.

Його заяви про вихід із партії не було. Про це голова політсили Олена Шуляк розповіла в інтерв'ю інтернет-виданню "Лівий берег".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забрати в Разумкова мандат не можна - у "Слузі народу" назвали причину

"Мені досі незрозуміло, чи є Разумков членом партії "Слуга народу". Але думаю, що розібратися із цим - питання часу", - сказала вона.

Відповідаючи на питання щодо можливості позбавлення Разумкова депутатського мандату, Шуляк зазначила, що не може ухвалювати таке рішення одноосібно. Однак, на її думку, не потрібно заважати людині показувати себе в роботі. Вона також повідомила, що це питання не обговорювали на з'їзді партії "СН".

7 жовтня Верховна Рада відкликала Дмитра Разумкова з посади спікера. "За" проголосували 284 депутати.

Він очолював український парламент із 29 серпня 2019 року. До цього Разумков був головою партії "Слуга народу" (27 травня - 10 листопада 2019-го).

Зараз ви читаєте новину «"Слуги народу" не можуть знайти заяву Разумкова про вступ до партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути