четвер, 28 січня 2021 08:56

"Слугам" вистачить голосів для виключення Дубінського - депутат

"Слугам" вистачить голосів для виключення Дубінського - депутат
Фракція "Слуги народу" підтримає виключення депутата Олександра Дубінського. Фото: facebook.com/zedub2019

Фракція "Слуги народу" підтримає виключення депутата Олександра Дубінського, проти якого ввели санкції США.

Проти Дубінського є вагомі докази. Для виключення депутатам вистачить голосів. Про це заявив народний депутат з цієї фракції і представник президента в Конституційному суді України Федір Веніславський.

"Я переконаний, що санкції проти пана Дубинського цілком обгрунтовані і мають достатню кількість доказів. І наша фракція прекрасно розуміє, до яких наслідків це може призвести, якщо не буде відповідної реакції. З огляду на цей факт, я впевнений, що у фракції знайдеться достатня кількість голосів , щоб тимчасово виключити Олександра Дубинського з фракції "Слуга народу". Особисто я буду голосувати за це ", - заявив Веніславський в ефірі "Еспресо.TV".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський попросив Дубінського вийти з фракції - той відмовився

За його словами, в партії також підтримають призначення Юрія Вітренка міністром енергетики. Під час першого голосування багато народних депутатів не підтримали його призначення, керуючись аргументами, які були оприлюднені в ЗМІ. Зокрема, про премії Вітренка від НАК" Нафтогаз ". Але він зміг чітко пояснити, якого плану буде дотримуватися в сфері розвитку енергетики. Саме це і збільшило підтримку серед депутатів фракції в його користь.

11 січня США запровадили індивідуальні обмеження, зокрема проти Олександра Дубінського. США заявили про "частину пов'язаної з Росією мережі іноземного впливу, що стосується Андрія Деркача". Торік Посольство США заявило, що нардеп Деркач є російським агентом. Голова партії "Слуга народу" розповів про 3 варіанти щодо Дубінського. Перший варіант - підтримувати Дубінського. Другий варіант - виключення із фракції. Третій - ініціація до відповідних структур, хто може це зробити.

Зараз ви читаєте новину «"Слугам" вистачить голосів для виключення Дубінського - депутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути