Ексклюзиви
понеділок, 25 січня 2021 20:34

Зеленський попросив Дубінського вийти з фракції - той відмовився

Зеленський попросив Дубінського вийти з фракції - той відмовився
Зеленський попереджав Дубінського ще до санкцій, щоб той не ліз у тему плівок і не зв'язувався із агентом ФСБ Деркачем. Фото: facebook.com/Teletriumf

Народний депутат Олександр Дубінський, який потрапив під американські санкції, відмовився виходити з фракції "Слуга народу".

Про це його попросив президент Володимир Зеленський, який приїхав на засідання фракції, повідомляє журналіст Роман Кравець у своєму Telegram-каналі.

"Зеленський на засіданні "Слуги народу" попросив Дубінського вийти з фракції. Дубінський відмовився", - написав Кравець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські санкції проти Дубінського: Майкл Щур потролив Зеленського

За інформацією журналіста, на фракції Зеленський посварився з Дубінським.

"Дубінський скаржився, що проти нього працюють "соросята" й антикорупціонери, які вводять президента в оману.

На це президент відреагував, що забороняє Дубінському говорити, що хтось вводить його в оману. Президент наголосив на своїй позиції, мовляв, цей "депутат має піти з нашої команди", - ідеться в дописі.

За інформацією "Української правди", Зеленський "попереджав нардепа ще до санкцій, щоб той не ліз у тему плівок і не зв'язувався із Деркачем, бо той агент ФСБ. Також президент нагадав, що Дубінський "розколював фракцію весь час", що його "журналістська діяльність" під час депутатства знижувала рейтинг та псувала імідж фракції".

У січні США запровадили санкції проти 7 громадян та 4 медіа України через втручання у президентські вибори США. Серед осіб, які підпадають під санкції, – Олександр Дубінський.

Санкції проти зазначених осіб запровадили через так звані плівки Деркача про нібито втручання Джо Байдена у внутрішні справи України. Вашингтон називає нардепа Андрія Деркача "російським агентом".

Зараз ви читаєте новину «Зеленський попросив Дубінського вийти з фракції - той відмовився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути