понеділок, 25 січня 2021 21:40

Голова партії "Слуга народу" розповів про 3 варіанти щодо Дубінського

Голова партії "Слуга народу" розповів про 3 варіанти щодо Дубінського
2 тижні тому США ввели санкції проти Дубінського. Його пов'язують із Деркачем, якого США називають російським агентом. Фото: censor.net

Виключення нардепа Олександра Дубінського з фракції "Слуга народу" є одним із варіантів. Про це заявив голова партії "Слуга народу", народний депутат Олександр Корнієнко після засідання фракції у понеділок ввечері.

"Друге питання стосувалося пана Дубінського. Була тривала дискусія. Не буду зараз її переказувати. Вона була емоційна. В результаті ми виходимо на наступну пропозицію, яка далі буде обговорюватися із депутатами. Це опитування щодо можливих варіантів дій.

Перший варіант - підтримувати Дубінського.

Другий варіант - виключення із фракції.

Третій - ініціація до відповідних структур, хто може це зробити. Внесення подання про звільнення Дубінського з посади заступника голови комітету з питань податків та митної політики. Найближчий день-два будемо вивчати цю ситуацію. І далі можливо знову збирати фракцію для того, щоб приймати або не приймати певне рішення", - заявив Корнієнко.

Про розмову присутнього на засіданні фракції президента Володимира Зеленського з Дубінським Корнієнко сказав: "Я би не назвав це підвищеними тонами. Десь були аргументи більш емоційні з боку і пана Дубінського і Володимира Олександровича. А десь - більш раціональні. У них була дискусія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відмовчується про американські санкції через Коломойського

11 січня США запровадили індивідуальні обмеження, зокрема проти Олександра Дубінського. США заявили про "частину пов'язаної з Росією мережі іноземного впливу, що стосується Андрія Деркача".

Торік Посольство США заявило, що нардеп Деркач є російським агентом.

Зараз ви читаєте новину «Голова партії "Слуга народу" розповів про 3 варіанти щодо Дубінського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути