Ексклюзиви
понеділок, 14 лютого 2022 17:31

"Слуга народу" програла вибори у ВР принциповому супернику - "УДАРу Віталія Кличка" технічним нокаутом

  Політексперт Олексій Голобуцький: "Слуги" фактично заявили, що не братимуть участь у виборах до Ради у 206 окрузі у Чернігові"
Політексперт Олексій Голобуцький: "Слуги" фактично заявили, що не братимуть участь у виборах до Ради у 206 окрузі у Чернігові"

Партія "Слуга народу" програла вибори у 206 окрузі "УДАРу Віталія Кличка" ще до дня голосування. "Слуги" навіть не висуватимуть свого кандидата і не спробують боротися.

Про це заявив політичний експерт Олексій Голобуцький на своїй сторінці у Facebook з посиланням на повідомлення "Суспільного".

"Слуга народу" фактично офіційно заявила, що не братиме участь у виборах до Ради у 206 окрузі у Чернігові. Навіть не спробувавши висунути кандидата від партії та поборотися. По факту "слуги" вже програли технічним нокаутом кандидату від "УДАРу" Олександру Ломако, навіть побоявшись заходити у ринг. Загалом, поразка "Слуги народу" від "УДАРу" Кличка – симптоматична. Влада донедавна намагалася перемогти на всіх довиборах до Ради, де б вони не відбувалися. А тут програли принциповому супернику", - підкреслив Голобуцький.

За словами експерта, неофіційно від президентської політсили піде хтось із самовисуванців. Але шанс протягнути його – мізерний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко закликав парламентські фракції терміново зібратись на погоджувальну раду

"Неофіційно влада намагатиметься перемогти – хтось від неї таки піде самовисуванцем. Хто саме – дізнаємося згодом: побачимо, на кого працюватиме весь адмінресурс. Звичайно, ще є мізерний шанс протягнути свого кандидата. Але перемогти під власним прапором та без нього – різниця відчутна. І "слуги" про це знають, хоча й намагаються створити враження, що не дуже вони й хотіли перемогти", - зазначив Голобуцький.

Зараз на вибори по 206 округу зареєструвалося 8 самовисуванців. Не виключено, що кандидат від влади є вже серед них, вважає політолог

Зараз ви читаєте новину «"Слуга народу" програла вибори у ВР принциповому супернику - "УДАРу Віталія Кличка" технічним нокаутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути