вівторок, 15 жовтня 2019 19:48

"Слуга народу" носить сумку за 170 тис. грн
4

Фото: Facebook.com/annasteshenko

Народний депутат від "Слуги народу" Олена Шуляк носить сумку за понад 177 тис. грн.

Фото опублікувала у Facebook журналіст Анна Стешенко.

"Знайомтеся. Народний депутат "Слуги народу" Олена Шуляк, номер 13 у партійному списку на виборах і сьогодні заступник голови провладної фракції.

Жінка видна і багата. Може собі дозволити прийти до Верховної Ради з культовою сумкою Chanel Jambo в найбільшому розмірі.

Цю вінтажну модель можна придбати у мережі за $7.240. Правда, як показує продавець, з "деякими дефектами і з вітрини магазину". Таку ж модель pre-owned на відомих світових сайтах ми знайшли за ціною у діапазоні: 3.093 євро - $4.339", - повідомила журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кум Путіна демонструє в Раді свої багатства

У 2007 році Шуляк стала гендиректором компанії "Midland Development Ukraine". В цьому ж році був відкритий український офіс. Пять років до цього компанія працювала у Росії. Зараз компанія є окремою структурною одиницею і займається реалізацією проектів комерційної нерухомості в Києві.

У 2014-2015 рр. очолювала спостережну раду Української будівельної спільноти. А в жовтні 2017-го стала співзасновником ТОВ "Кріейтор", що займається в столиці нерухомістю.

У декларацію "слуга народу" внесла чотири квартири і три люксових автомобіля. Також задекларувала $43126 у банку, 3 млн 870 грн і $ 420 тис. готівки.

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський носить годинник марки Rolex, який оцінюється у $21 250 або 523 532 грн. Ця сума аналогічна 126 мінімальних зарплат в Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Слуга народу" носить сумку за 170 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути