Ексклюзиви
понеділок, 03 лютого 2020 13:12

"Слуга" Брагар переживає через собаку і комуналку - керівництво фракції

"Слуга" Брагар переживає через собаку і комуналку - керівництво фракції
Раніше Брагар писав заяву до поліції на волонтерку, яку обурив російський серіал у маршрутці.

Народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар, який пропонував пенсіонерці продати собаку, аби сплатити борги за комунальні послуги і писав заяву до поліції на волонтерку, яка скаржилася на російський серіал у маршрутці, переживає.

Про це у понеділок журналістам сказав заступник голови фракції "Слуга народу" і голова одноіменної партії Олександр Корнієнко.

"Уже обговорюємо (виключення із фракції. – ред.) третій день усередині фракції. Ще обговорюватимемо. У понеділок буде мала фракція ввечері і там обговоримо. Це нормальний процес прийняття такого непростого рішення, тому що формально Євген нічого не порушив.

Далі вирішуватимемо, які санкції можуть бути до даного депутата. Щодо причин цієї ситуації ми викликали на п'ятницю міністра Оржеля для пояснення і щодо ситуації виокремлення тарифу на транспортування", - сказав Корнієнко, пише "Українська правда"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після скандалу із собакою спікер пригрозив "слугам"

За його словами, Брагар переживає через ситуацію, у яку потрапив і, можливо, нардеп зменшить рівень комунікації з пресою.

Корнієнко розповів про санкції, які існують у "Слузі народу". Зокрема, це виключення із фракції, яке має підтримати вся фракція, або ж догана.

Проте голова СН вважає, що того морального осуду, у який потрапив Брагар, більш ніж достатньо, аби нардеп зробив певні висновки.

Нардеп від "Слуги народу" Євген Брагар порадив пенсіонерці з Кіровоградщини продати свою собаку, аби заплатити за газ.

До цього Брагар заявляв, що звернеться до поліції із заявою на волонтерок, які попросили водія маршрутки сполученням Луцьк - Київ вимкнути російський серіал.

Євген Брагар йшов 76-м у списку "Слуги народу".

Зараз ви читаєте новину «"Слуга" Брагар переживає через собаку і комуналку - керівництво фракції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути