середа, 22 квітня 2020 18:54

"Шкодую, що одразу не став жорсткішим" - з'явився фільм про Зеленського

"Шкодую, що одразу не став жорсткішим" - з'явився фільм про Зеленського
21 квітня минув рік, як українці обрали президентом Володимира Зеленського

У мережі з'явився фільм "Рік президента Зеленського", який раніше анонсував Офіс президента. Стрічку опублікував "24 канал".

У фільмі Володимир Зеленський зізнається: шкодує про те, що не був одразу жорстким із чиновниками.

"Я впевнений, що я витратив час на багатьох людей, будучи з ними надто ліберальним. Знаходити підхід в оточені, ззовні, з деякими чиновниками. Я впевнений, що я витратив на них свій час. Нема про що говорити - вони незмінні. Я шкодую, що одразу не став жорсткішим", - сказав президент.

Зеленський заявив, що складні часи об'єднують українців.

"Наприклад, війна - країна об'єдналася. Коронавірус - країна об'єдналася", - сказав глава держави.

"Владу перезавантажувати ми тільки почали. Зверху. Президент, уряд, Верховна Рада, всі державні підприємства, наглядові ради - все потрібно перезавантажити. І тільки тоді країна може мати шанс вилізти з цієї просто прірви", - заявив Зеленський.

"У нас з Америкою зараз міцні відносини. До України було погане ставлення через багато корупційних схем у вищому керівництві країни. Саме через це недовіра. Саме через обличчя влади до України був приклеєний штамп корупційної країни. Ми змінюємо це", - також заявив президент.

Зеленський сказав про перезавантаження всіх правоохоронних органів.

"Щоб кількість цих правоохоронних скоротилася. Щоб ти знав, що перед тобою сидять три людини. І вони несуть повну відповідальність за криміногенну ситуацію. За те, що всі хабарники, авторитети, бандити сядуть у тюрму.

Був один генеральний прокурор, він показав результат - низький. Тому його звільнено. Взяли іншу. Будемо бачити і чекати на результат. Якщо вона не покаже результату - буде третій генеральний прокурор", - заявив глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: Закінчимо війну за моєї каденції

21 квітня минув рік, як українці обрали президентом Володимира Зеленського. Що обіцяв Зеленський на виборах, можна прочитати ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «"Шкодую, що одразу не став жорсткішим" - з'явився фільм про Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути