середа, 04 листопада 2020 09:10

Скандальна Штепа пройшла до міської ради Слов'янська

Скандальна Штепа пройшла до міської ради Слов'янська
Колишня міська голова Слов'янська Неля Штепа, яку звинувачують у зазіханні на територіальну цілісність України, пройшла до міської ради від "Партії миру і розвитку". Фото: facebook.com/Неля Штепа

Колишній міський голова Слов'янська Неля Штепа, яку звинувачують у зазіханні на територіальну цілісність України, пройшла до міської ради від "Партії миру і розвитку".

Загалом депутатами обрано 38 осіб. Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на нібито протоколи тервиборчкому. Згідно з документами, до міської ради Слов'янська проходять 6 партій, зокрема "Партія миру і розвитку", яку представляє Штепа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мерзоти писали, щоб знищити мене, а ви нащо вірили" - скандальна Штепа виправдовується за провал

Інформацію підтвердила і сама Штепа.

"Виборча комісія закінчила підрахунок голосів і оголосила результати виборів. "Партію миру та розвитку" в Слов'янській міській раді представлятимуть 5 депутатів. Вважаю це хороший і гідний результат! У нашої команди був один місяць, щоб представити абсолютно нову партію і її програму", - написала у Facebook.

Неля Штепа юридично перебуває на лаві підсудних у справі про захоплення міста російськими диверсантами у квітні 2014 року. Її звинувачують у зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України та створенні терористичної групи. Російський окупант 2017-го включав Штепу у списки на обмін. На цих виборах вона балотувалася на посаду міського голови. Проте не набрала голосів.

Зараз ви читаєте новину «Скандальна Штепа пройшла до міської ради Слов'янська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути