середа, 07 липня 2021 14:59

Скандал із підборами на параді: Таран зробив заяву

Скандал із підборами на параді: Таран зробив заяву
Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович публікував у Facebook фото жіночого взуття для параду.

Міністерство оборони розробило новий зразок взуття зі шнурівкою для військовослужбовиць, що має вирішити низку дефектів попередніх стандартів. Про це заявив міністр оборони Андрій Таран під час засідання уряду в середу.

"Ми розробили протягом минулого тижня новий зразок туфель, що мають шнурівку. Це дозволяє під час ходи не спадати з ноги й врахувати різну повноту стопи. Також ми зробили набагато менший підбір", - цитує міністра "Суспільне".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парад на підборах: чому обурює рішення Міноборони

Найближчим часом Міноборони виготовить експериментальне взуття в необхідній кількості для доукомплектування коробки для жінок-військовослужбовців.

"Після чого питання буде закрите. Якщо отримаємо позитивний досвід використання цього нового експериментального взуття, то приймемо його за основу й надаватимемо всім жінкам-військовослужбовцям", - розповів Таран.

Міністерство оборони повідомило, що на параді до Дня Незалежності на Хрещатику військовослужбовиці крокуватимуть на підборах. Таке рішення розкритикували в соцмережах.

2 липня народні депутати вимагали від міністра оборони пояснити й попросити пробачення. Також принесли йому жіночі туфлі на підборах.

Зараз ви читаєте новину «Скандал із підборами на параді: Таран зробив заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути