четвер, 07 травня 2009 08:51

Сину Луценка не можна пити через тяжку хворобу

Сину Луценка не можна пити через тяжку хворобу

Рідний брат міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Сергій заперечує інформацію про п"яний бешкет міністра в аеропорту Франкфурта (Німеччина).

"Я в це не вірю так само, як у ізраїльський паспорт, - сказав кореспонденту "Газети по-українськи" брат Луценка. - У той час, коли описувався той інцидент я говорив із Юрієм і він поводився адекватно і нормально розмовляв".

"У той день (4 травня - Gazeta.ua) я п"ять разів із ним говорив про всякі дрібниці. Ми нормальні слов"яни і можемо випити чарку, але ж не до свинячого крику. Такого ніколи не було!", - заявив Сергій Луценко.

Він також розповів, що син міністра Олександр, у крові якого німецькі експерти виявили вміст алкоголю у три проміле (умовно смертельна доза - п"ять ), тяжко хворий.

"За станом здоров"я Олександр навіть пива не вживає, бо проходить третій курс лікування"- сказав Сергій. Він натякнув, що хвороба племінника пов"язана із Чорнобилем.

Водночас працівниця прес-служби франкфуртського аеропорту розповіла "Газеті по-українськи" протилежне. "Гер Луценко та його син хотіли піднятися на борт, але було очевидно, що вони п"яні, - сказала вона. - На попередження служби безпеки вони не реагували. Лаялися та кидалися мобільними телефонами. Сина міністра довелося вести у кімнату для затримання в наручниках. Аналіз крові підтвердив, що юнак був п"яний - вміст алкоголю у крові був три проміле. Херр Луценко показав дипломатичний паспорт, тож його на алкоголь не перевіряли".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Сину Луценка не можна пити через тяжку хворобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути