четвер, 27 грудня 2012 13:54

Син Януковича вважає себе мішенню для провокаторів

Син Януковича вважає себе мішенню для провокаторів
Фото: liga.net

Старший син Президента України Віктора Януковича Олександр критику, що лунає на його адресу вважає політичними провокаціями, спрямованими проти глави держави. Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Донецкие новости".

"Справа в тому, що я поки не бачу критики на свою адресу. Велика частина з того, що про мене пишуть, - це не критика, а замовні політичні провокації, спрямовані проти Президента. Критика може бути благом, скажу більше: грамотні зауваження надають сил", - сказав Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Золота сотня - 2012: Чверть найбагатших олігархів є вихідцями з Донеччини

Янукович вважає себе "мішенню для провокаторів".

"Сумно усвідомлювати, що я є мішенню для провокаторів лише тому, що я займаюся бізнесом, причому досить успішно. Хоча реальних підстав для критики на мою адресу немає", - говорить син Президента.

"Пильна увага до мого бізнесу - один із найголовніших стимулів для того, щоб створювати максимальну прозорість, робити кожен свій крок прагматично, впевнено і ефективно. Саме тому все, чим ми займаємося, відповідає законам. А конструктивна критика - це благо, за неї потрібно сказати спасибі", - пояснює свою позицію старший син Президента України Олександр Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Син Януковича вважає себе мішенню для провокаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути