середа, 26 грудня 2012 15:49

"Янукович відношення до "Металіста" не має" - Добкін

"Янукович відношення до "Металіста" не має" - Добкін
Добкін відкинув причетність Олександра Януковича до "Металіста". Фото: narodnapravda.org

Глава Харківської облдержадміністрації і обласної федерації футболу Михайло Добкін спростував инофрмацию про те, що новим президентом "Металіста" стане син президента України Олександр Янукович.

"Я прізвище та ім'я Олександра Януковича на цю посаду чую виключно від вас. Може, у вас є якась інсайдерська, відома виключно вам інформація, мені вона невідома", - сказав Михайло Добкін на брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів.

"Наскільки мені зрозуміло, на 99% президентом клубу стане Сергій Курченко, який вчора зробив заяву про розвиток команди на офіційному сайті команди, виклав своє бачення майбутнього "Металіста", який напевно зробить все з того, що він сказав, в тому числі доведе до логічного завершення придбання стадіону "Металіст", - сказав Михайло Маркович.

Раніше низка харківських ЗМІ з посиланням на власні джерела повідомили, що новим президентом ФК "Металіст" може стати один із синів президента Віктора Януковича.

Нагадаємо, що в понеділок, 24 грудня, на офіційному сайті "Металіста" з'явилося звернення президента харківської команди Олександра Ярославського про продаж клубу.

Пізніше, там же з'явилося звернення групи компаній "Газ Україна" про те, що нові власники обіцяють клубу стабільне фінансування.

Увечері з'явилися більш конкретні цифри - 50-100 млн. євро нинішньою зимою на посилення.

У вівторок, 25 грудня, офіційний сайт "Металіста" оприлюднив амбітну заяву нових власників команди, в якому вони пообіцяли протягом трьох років виграти золото чемпіонату України, а в перебігу п'яти - привезти до Харкова європейський трофей.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович відношення до "Металіста" не має" - Добкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути