четвер, 27 грудня 2012 00:10

Турчинов руйнував державу, а тепер кидає каміння в огород Януковича, який її врятував – "регіонал"

Турчинов руйнував державу, а тепер кидає каміння в огород Януковича, який її врятував – "регіонал"
Фото: ukranews.com

Один із лідерів Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександр Турчинов зробив все, аби зруйнувати державу, а тепер кидає каміння в огород президента України Віктора Януковича, який країну врятував.

Про це Gazeta.ua сказав "регіонал" Володимир Зубанов, коментуючи презентацію книги Турчинова "Пришестя", в якій він прирівняв Януковича до Антихриста.

"Щоб такі ярлики навішувати, треба спочатку на себе подивитися, тобто хто ти і що зробив для народу, для цієї держави. Поки що ми бачимо, що та політична сила, до якої має відношення Турчинов ("Батьківщина" - ред.) продала нашу державність після "газових" угод іншій державі. Той же Турчинов та інші його однодумці, і сьогодні виступають за те, аби зробити державі зле. Янукович, після дій Турчинова і команди, по суті врятував державу, зберіг незалежність України", - пояснив політик.

Окрім того, на його думку, "тепер Турчинов, який зробив все, аби зруйнувати державу – тепер кидає каміння в огород людини, яка її врятувала".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада може і буде працювати без п'яти депутатів - Лавринович

"Якщо Турчинов і надалі хоче представляти серйозну політичну силу, то він повинен себе серйозно поводити, не розвішувати ярлики, не шукати дороги розколу, а навпаки, продукувати такі ідеї, які об'єднують", - додав він.

"Я не пам'ятаю його першу книгу, яку він колись презентував. Так і цю книгу ніхто не буде пам'ятати. Вона конюктурна, більше личить не політику, а політикану.  Такі книги вказують на невисоку політичну культуру", - підкреслив Зубанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР: Янукович призначив уряд – збірну "сім'ї" та олігархів

Він зауважив, що коли політик хоче донести свою думку через книги, то "поганого нічого в цьому немає, просто важливо те, що він хоче показати. А Турчинову я не вірю у прагненні показати процеси об'єктивно в своїй книзі".

Окрім того, за словами політиками він не збирається читати цю книгу, оскільки нічого нового там не дізнається, та й художньої цінності навряд чи йому вдасться там знайти, переконаний Зубанов .

Зараз ви читаєте новину «Турчинов руйнував державу, а тепер кидає каміння в огород Януковича, який її врятував – "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути