Ексклюзиви
пʼятниця, 31 серпня 2007 10:16

Син Януковича: "Я знаю Тимошенко, тому боюся майбутніх виборів"

Син прем"єр-міністра України Віктора Януковича, народний депутат України п"ятого скликання ВікторЯнукович- молодший обурений черговою заявою Блоку Юлії Тимошенко, яка "обчорнила" його батька.

"Я можу дуже багато що сказати із цього приводу, - заявив  Янукович-младший. - Ця інформація - просто чергова політична провокація".

"Лідер БЮТ - це людина, яка нічим не гидуватиме заради досягнення своєї мети, - сказав він. - Я знаю цю людину, цих людей, тому боюся майбутніх виборів. Адже ці політики здатні на будь-які провокації і чорний піар!", - зазначив син прем"єра.

Нагадаємо, що Блок Юлії Тимошенко вимагає від прем"єр-міністра Віктора Януковича підтвердити або спростувати інформацію про його відпочинок на Алтаї за рахунок одного з російських бізнесменів.

У прес-службі БЮТ нагадали, що в одному з  видань напередодні була розміщена інформація, що Янукович як прем"єр-міністр України, відпочивав на Алтаї в серпні цього року за рахунок російського мультимиллиардера Володимира Євтушенкова, повідомляє Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Син Януковича: "Я знаю Тимошенко, тому боюся майбутніх виборів" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути