пʼятниця, 05 жовтня 2012 14:30

Син Януковича каже, що скоро в ЗМІ з'являться провокації проти нього

Віктор Янукович-молодший на своїй сторінці в Facebook закликав виборців повідомляти йому про всі порушення.

"З наближенням виборів вражає, наскільки брудними методами користуються як політичні утворення, так і окремі так звані - політики. Мені відомо, що найближчим часом в ЗМІ можлива поява серії провокацій проти мене і моїх близьких", - розповів політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидати у нардепи почали активно заважати ЗМІ висвітлювати передвиборчий процес - "Опора"

"Крім заздалегідь сплановано] неправдивої інформації я часто чую про те, що нібито мої помічники, а також якісь бізнесмени або деякі чиновники прикривають свої нечистоплотні оборудки моїм прізвищем або іменами близьких мені людей! - gояснив Янукович-молодший. Я не маю морального права давати аби-кому такі повноваження. А значить, це - відвертий обман! Миритися з цим я не маю наміру! Хочу ще раз всім нагадати про те, що коли я прийшов у політику - був дуже непростий час, і мова не йшла про якийсь заробіток або лобіюванні чиїхось інтересів. Тобто, мої мотивації з самого початку й донині - виключно патріотичні! Я багато їжджу по країні і спілкуюся з людьми, мені не соромно дивитися їм в очі. Коли буваю на змаганнях, обов'язково знаходжу час, щоб почути, про що говорять люди, в тому числі, можливу критику в свою сторону ... Вважаю, це найвірніший шлях дізнатися про проблеми в регіоні. В той же час, я завжди щиро вдячний тим, хто гідно оцінює мою роботу і допомогу".

Автор: Фото: Facebook
 

Зараз ви читаєте новину «Син Януковича каже, що скоро в ЗМІ з'являться провокації проти нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

85

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути