вівторок, 24 квітня 2007 08:45

Сім"ї Єльцина залишать спецтранспорт і шестикратну пенсію

Члени сім"ї першого президента Росії Бориса Єльцина, що помер у понеділок, збережуть право на службовий автотранспорт, спеціалізоване медобслуговування і шестикратну пенсію.

Такі положення містяться в законі "Про гарантії президентові Російської Федерації, що припинив виконання своїх повноважень, і членам його сім"ї". У законі, зокрема, говориться, що члени сім"ї першого президента Росії після його смерті отримуватимуть "щомісячну допомогу в сумі, що дорівнює шестикратному мінімальному розміру пенсії за віком, встановленому федеральним законом на день його смерті".

Також сім"я Єльцина зберігає "право на користування службовим автотранспортом, а також медичне обслуговування, яке їм надавалося, протягом п"яти років з дня смерті президента Російської Федерації".

Борис Єльцин помер в понеділок, 23 квітня 2007 року, у віці 76 років в ЦКЛ у Москві, куди він був госпіталізований 12 днів тому з катарально-вірусною інфекцією. Смерть Єльцина наступила в результаті прогресуючої серцево-судинної недостатності.

Похорони першого російського президента заплановано на середу, 25 квітня. Єльцин буде похований на Новодівичему кладовищі в Москві. 25 квітня 2007 року указом діючого президента РФ Володимира Путіна, оголошено в Росії днем загальної жалоби, пише Regnum, Лента.ru.




Зараз ви читаєте новину «Сім"ї Єльцина залишать спецтранспорт і шестикратну пенсію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути