пʼятниця, 10 серпня 2012 13:45

"Симоненко відповість за замах на державність України" - нардеп

"Симоненко відповість за замах на державність України" - нардеп
Ярослав Кендзьор переконаний, що "дух Холодного яру" скоро прокинеться. Фото: www.zaukrainu.org

Лідер КПУ Петро Симоненко посягнув на державність України і йому це у свій час згадається.

Таку думку Gazeta.ua висловив народний депутат Ярослав Кендзьор, коментуючи заяву комуніста про те, що на референдумі варто обговорити головні державні символи України. При цьому Симоненко підкреслив, що, на його особисту думку, держава не може існувати під символом, "з яким зустрічали Гітлера під час війни і під яким вбивали невинних людей".

Кендзьор наголосив: "Позиція комуністів є в авангарді. Янукович замахнувся із своїми конкістадорами на мову, а від так і на державність, а комуністи взялися за зміну державних символів, поставили під сумнів доцільність і легітимність української символіки — гімну, тризуба, прапора".

Політик переконаний, що "все свідоме українство має відчути всю тривогу і всю небезпеку, яка висить над нашої державності".

"Звісна річ, сил є достатньо, щоби протистояти всім цим бандитам, окупантам, зайдам, які чинять такі речі. Але це потрібно якось змобілізувати людей. Сьогоднішня опозиція, на превеликий жаль, чомусь не здатна реагувати і, що найважливіше, організовувати ту свідому частину українства для протидії агресії цієї п'ятої колони", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соболєв: Доручити Азарову розвивати українську — все одно, що поставити шакала стерегти стадо

"Такі речі — говорити і пропонувати змінити державні символи — є замах на державність України. Це святе. Це є замах на конституційний лад", - підкреслив Кендзьор, говорячи про ініціативу Симоненка.

Політик переконаний, що рано чи пізно, люди зрозуміють це і обуряться: "Терпець неодмінно обірветься. Дух і вогонь Холодного яру неодмінно має пробудитися . Є дуже багато людей, у яких вже колотить щось на голові, а вони все терплять. Якийсь момент українство прокинеться".

Водночас, нардеп переконаний, що реальних наслідків заяв Симоненка не буде.

"Я не думаю, що це призведе до реальних змін. Для цього треба змінювати Конституцію. Я не вірю, що на цих виборах оця вся українофобська кампанія сформує в парламенті 300 штиків", - вважає Кендзьор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У нашій країні хвора влада розпалює пристрасті - "бютівець" про "мовний" закон

"Перед виборами треба ще враховувати закономірну демагогію нащадків кривавого Сталіна, кривавого комунізму, який гіпертрофується в образі Симоненка, який мав вже бути давним-давно на смітнику української історії. Колись йому у звинувачувальному вироку все це буде пригадано і викладено. Кожен отримає по заслугах неодмінно", - підкреслив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Симоненко відповість за замах на державність України" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути