четвер, 08 листопада 2012 19:49

Симоненко прямо не відповів на запитання про те, чи є Компартія провладною політичною силою

Симоненко прямо не відповів на запитання про те, чи є Компартія провладною політичною силою
Фото: agrodovidka.info

Лідер Компартії Петро Симоненко заперечує, що компартія є провладною політичною силою.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Ми повинні розібратися, що з себе представляє сьогодні опозиція. Тобто по суті справи олігархічна партія є сьогодні у владі, є і олігархічна партія опозиції. Це по суті справи відповідь на питання, хто з якими гаслами йшов на вибори. Очевидно, що наші ліві гасла взяли всі політичні сили, багато хто з них, не залежно від того якої вони орієнтації, переписали наші гасла і взяли наші програми. При цьому переписати переписали, але якщо б вони хотіли реалізувати ці гасла, то не треба було б чекати виборів 28 жовтня", - зазначив політик.

На зауваження ведучого про те, що представники комуністів займають державні посади, Симоненко відзначив: "Ігор Калетник зробив все, щоб в держбюджеті наповнення від його діяльності становило 36%. Назвіть мені хоч одного міністра, який би забезпечував наповнення держбюджету 36%. А його робота дала такий результат. Прихід наш на певні рівні комітетів був навмисно зроблений для того, щоб показати, що ми здатні вирішувати питання державної ваги".

При цьому Симоненко не відповів прямо на питання ведучого про те, чи є вони владною політичною силою. Також він зазначив, що комуністи в 2010 році проголосували за склад нинішнього уряду, оскільки в цьому була необхідність.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко прямо не відповів на запитання про те, чи є Компартія провладною політичною силою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути