четвер, 26 січня 2012 20:47

Симоненко проігнорував дискусію з українського питання у ПАРЄ

Симоненко проігнорував дискусію з українського питання у ПАРЄ

Під час дискусії у ПАРЄ з питання "Функціонування демократичних інститутів в Україні" представники української влади в делегації Верховної Ради намагалися пом'якшити тональність резолюції, але безрезультатно, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Український уряд робить все можливе для покращення життя своїх громадян, - заявляв Микола Шершун з блоку Литвина. - Ми працюємо на довгострокову перспективу, тому, можливо, результати видно не відразу".

"Україна прагне проведення реформ у всіх сферах життя, - переконувала "регіоналка" Юлія Льовочкіна. – До боротьби із групами впливу, які чинять спротив, з корупцією та розбазарюванням ресурсів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПАРЄ озвучила вимоги і оголосила ультиматум Януковичу

Опозиція ж не приховувала реального ситуації в Україні.

"Яка ж це боротьба з корупцією, якщо президент Янукович живе на приватизованій ним державній дачі? – заявив на це "бютівець" Сергій Соболєв. - А міністр з питань енергетики Бойко купив торік газову платформу за 400 мільйонів доларів, коли вона на ринку коштує 250 мільйонів. Де ж ті реформи, починаючи з реформи конституційного суду? Ви уявіть – Конституцію в Україні ухвалює Конституційний суд!".

А головний комуніст Петро Симоненко дебати з українського питання взагалі проігнорував.

Нагадаємо, сьогодні Парламентська асамблея Ради Європи прийняла резолюцію "Функціонування демократичних інституцій в Україні".

У документі вимагає негайно надати медичну допомогу Юлії Тимошенко – за потреби за межами колонії, де вона відбуває покарання, безвідкладно випустити із СІЗО Юрія Луценка та колишнього в.о. міністра оборони Валерія Іващенка. Також Асамблея просить Януковича розглянути всі наявні в нього можливості щодо звільнення опозиційних лідерів загалом та їхньої участі у наступних парламентських виборах.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко проігнорував дискусію з українського питання у ПАРЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути