вівторок, 28 грудня 2010 14:41

Симоненко після Нового року підніматиме людей проти Азарова

Симоненко після Нового року підніматиме людей проти Азарова

Народний депутат, лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко обіцяє після новорічних свят організувати акції протесту активістів КПУ проти прийняття парламентом закону про пенсійну реформу, Трудовий та Житловий кодекси.

Він зазначив, що акції протесту будуть організовані КПУ з тим, щоб "не допустити прийняття пенсійного законодавства, Трудового та Житлового кодексів".

"Після цих новорічних свят, зрозуміло, ми будемо проводити організовані акції", - підкреслив Симоненко.

За його словами, у Донецькій області на місцевому рівні вже проходять такі акції, але КПУ буде готувати "загальноукраїнську акцію", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомлялося, 20 грудня заступник голови комітету Верховної Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики Ігор Лисов висловив надію на ухвалення парламентом Житлового кодексу у першому півріччі 2011 року.

Нагадаємо, 13 грудня Кабінет Міністрів вніс до Верховної Ради законопроект, яким запропонував підвищити пенсійний вік для жінок з 55 до 60 років, щорічно збільшуючи його на 6 місяців, починаючи з 1 лютого 2011 року.

Цей законопроект також передбачає підвищення мінімального страхового стажу для отримання пенсії за віком з 5 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко після Нового року підніматиме людей проти Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути