понеділок, 18 лютого 2013 15:27

Симоненко пообіцяв за кошти комуністів відновити зруйнований "свободівцем" пам'ятник Леніну

Симоненко пообіцяв за кошти комуністів відновити зруйнований "свободівцем"  пам'ятник Леніну
Петро Симоненко Фото: president2010.info

Комуністи поновлять пам'ятник В. І. Леніну в Охтирці до дня народження свого вождя, а киян попереджують остерігатися "фашистів", за яких ті проголосували. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав лідер Компартії Петро Симоненко.

"До 22 квітня пам'ятник буде там поновлений. Ми так для себе визначили завдання. Тому і спробуємо зробити до чергової річниці дня народження. Будемо шукати варіанти, яким він буде. Але таке завдання перед собою поставили, щоб він був на місці. Встановити його за власні гроші безумовно. Не живемо за рахунок держави, як інші політичні сили", - сказав він.

На запитання чи стерегтимуть комуністи пам'ятники Леніну, зокрема у Києві, Симоненко відповів: "Давайте не про це говорити, давайте говорити про те, що фашизм, як застерігали і говорили комуністи, має своє обличчя. А от кияни якраз і проголосували за них, в тому числі за бандерівців, за фашистську організацію. Про це треба говорити, щоб люди знали, які наслідки. Десь з такого у 30-х роках минулого століття розпочинався шлях Гітлера. Хто його фінансував, до речі, які олігархи? Про це треба сьогодні говорити. Зрозумійте нарешті, ваші ж діти візьмуть приклад із них. Треба сьогодні дивитися не на приклад, а на явище".

Нагадаємо, у м. Охтирка на Сумщині більше 10 прихильників партії "Свобода" на чолі з нардепом Ігорем Мірошниченком зруйнували пам'ятник Володимиру Леніну.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко пообіцяв за кошти комуністів відновити зруйнований "свободівцем" пам'ятник Леніну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

249

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути