неділя, 17 лютого 2013 18:24

Комуністи вимагають покарати "свободівців" за знесеного Леніна в Охтирці

Комуністи вимагають покарати "свободівців" за знесеного Леніна в Охтирці
КПУ вимагають "вжити рішучих заходів для припинення беззаконня" з боку представників "Свободи". Фото: tsn.ua

Комуністична партія України вимагає від Генпрокуратури та МВС України притягнути до кримінальної відповідальності представників ВО "Свобода", які зруйнували пам'ятник Леніну в м. Охтирка (Сумська обл.).

Як повідомляється на сайті КПУ в неділю, президія ЦК Компартії України вимагає від Генеральної прокуратури і МВС України покарати ініціаторів і виконавців беззаконня, яке було скоєно в м. Охтирка, притягнувши їх до кримінальної відповідальності.

Також у КПУ вимагають "вжити рішучих заходів для припинення беззаконня" з боку представників "Свободи" від президента України, Кабінету міністрів і Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сумський мер підказав "свободівцям", які пам'ятники Леніну слід знести в Сумах

У Компартії переконані, що ВО "Свобода" знесенням пам'ятника Леніну "намагається відвернути увагу народу України від боротьби за свої політичні і соціально-економічні права, боротьбі за зміну існуючого буржуазного ладу".

Нагадаємо, 15 лютого представники ВО "Свобода" на чолі з народним депутатом Ігорем Мірошниченком (фракція "Свобода") демонтували пам'ятник Леніну в Охтирці (Сумська область). 16 лютого Сумська міліція почала кримінальне провадження за фактом знесення пам'ятника Леніну в Охтирці (Сумська область) представниками ВО "Свобода". У міліції повідомили, що кримінальне провадження розпочато згідно зі ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство).

Зараз ви читаєте новину «Комуністи вимагають покарати "свободівців" за знесеного Леніна в Охтирці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

373

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути