Ексклюзиви
четвер, 27 вересня 2007 18:32

Симоненко: Партія регіонів і "НУ" ведуть переговори про коаліцію

Петро СимоненкоЛідер Комуністичної партії України Петро Симоненко стверджує, що між Партією регіонів і "Нашою Україною" в даний час йде "процес переговорів" про створення коаліції. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Донецьку.

"Коаліція "Регіони" і "Наша Україна" можлива, тому що сьогодні немає рішення політичного у "регіоналів". І я це підтверджую: у них немає політичного рішення, а є процес переговорів", - сказав Симоненко.

Він вважає, що така коаліція вірогідна, "безумовно, на користь певної групи великого бізнесу". "Це їхнє право вести ці переговори. Я заявляю, що Компартії в так званій широкій коаліції не буде", - підкреслив Симоненко.

Проте він усе ж таки впевнений, що в новому парламенті буде створена коаліція Компартії та Партії регіонів.

"Якщо ми забезпечимо ефективність підрахунку голосів і результат волевиявлення наших громадян, а ми для цього все зробимо, то сьогодні вже немає ніяких сумнівів, що коаліція буде в складі Компартії та Партії регіонів", - сказав Симоненко. При цьому він додав, що "ніяких сумнівів немає щодо кількості голосів, для цього є всі підстави, щоб я це заявив".

Симоненко також заявив, що не згадує Соцпартію як вірогідного учасника коаліції, оскільки "на сьогоднішній день поки немає підстав стверджувати, що соціалісти подолають 3% бар`єр". "Я їм бажаю успіхів, але такі реалії", - констатував лідер Компартії, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко: Партія регіонів і "НУ" ведуть переговори про коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути