неділя, 28 жовтня 2012 22:56

Симоненко: опозиція у Раді поводитиметься за принципом "чим гірше – тим краще"

Симоненко: опозиція у Раді поводитиметься за принципом "чим гірше – тим краще"
Петро Симоненко розкритикував опозицію. Фото: 2000.net.ua

Опозиція вже готується до президентської кампанії і тому у Верховній Раді поводитиметься за принципом "чим гірше – тим краще".

Відповідаючи на запитання, який настрій панував після закриття дільниць, лідер КПУ Петро Симоненко підкреслив: "Скоріше це були роздуми над тим, що буде завтра, чим все закінчиться. Тут, на мій погляд, треба дуже уважно подумати і врахувати те, що, на жаль, у Верховній Раді буде дві сили – ті, хто відстоює капітал і те, що пов'язано з нами, з лівою ідеєю. На жаль, ліву ідею представляє тільки Компартія".

Лідер КПУ також наголосив, що із сьогоднішнього дня в Україні також розпочалася президентська виборча кампанія, через що опозиційні сили будуть поводити себе у парламенті деструктивно.

"Якщо говорити про результати роботи, то сьогодні розпочалася виборча президентська кампанія. Треба врахувати, що якраз команда, яка буде представляти опозицію – "Батьківщина", "УДАР" і "Свобода", це команда, яка спочатку діятиме за принципом – чим гірше, тим краще. І вони, фактично, будуть блокувати організацію роботи ВР", - переконаний Симоненко.

Він додав: "Це буде жорстке блокування, бо вони готуватимуться до виборчої кампанії"

Відповідаючи на запитання, чи буде він балотуватися, Симоненко наголосив: "Час покаже".

Водночас, лідер Компартії розповів, що наразі на дільницях на Луганщині масово вимикають світло. А саме там, за словами комуніста, найвищі рейтинги КПУ, іноді вони сягають 40%.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко: опозиція у Раді поводитиметься за принципом "чим гірше – тим краще"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути