субота, 18 жовтня 2008 16:20

Симоненко не хоче, щоб Тимошенко рятувала комерційні банки

Лідер КПУ Петро Симоненко не підтримує ідею подолання фінансової кризи за рахунок отримання чергового кредиту від Міжнародного валютного фонду (МВФ). Про це він заявив 17 жовтня в ефірі ТРК "Україна", - повідомляє прес-служба КПУ.

"Нині пропонують зробити наступне: взяти кредит у МВФ і таким чином врятувати свої банки, а після цього усі ці борги перекласти на борг держави", - наголосив Петро Симоненко.

Лідер українських комуністів упевнений, що першочерговим заходом держави в подоланні кризи має стати робота на стабілізацію цін на товари першої необхідності, на продукти харчування. "Адже нині насувається серйозний соціальний вибух", - підкреслив Петро Симоненко.

Лідер КПУ впевнений, що дострокові вибори організовуються лише для того, аби уникнути відповідальності за такий стан справ у державі. "У списках будуть усі ті, хто завтра вас буде виганяти з роботи. Вони хочуть йти на вибори, отримати голоси, прийти в парламент і взяти владу, аби потім не нести перед вами відповідальності", - заявив Петро Симоненко.

Нагадаємо, прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко переконана, що "Промінвестбанк" має стати державним банком. "Промінвестбанк" став жертвою не якихось проявів фінансової кризи, а став жертвою банальної рейдерської атаки, яка не була вчасно зупинена силовими структурами", - заявила Юлія Тимошенко.

"Уряд повністю підтримує націоналізацію цього банку, і я переконана, що Національний банк України забезпечить його нормальне, стабільне функціонування", - підкреслила глава уряду, повідомляє Zaxid.net

Зараз ви читаєте новину «Симоненко не хоче, щоб Тимошенко рятувала комерційні банки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути