субота, 28 квітня 2012 01:06

Симоненко мріє отримати на виборах 10-20% голосів

Симоненко мріє отримати на виборах 10-20% голосів
Петро Симоненко. Фото: pressa.obozrevatel.com

Комуністична партія України розраховує на наступних парламентських виборах поліпшити свій результат щонайменше в 3-4 рази.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" сказав лідер КПК Петро Симоненко.

"Ми реально оцінюємо і свої можливості, тому Компартія сьогодні дуже серйозно готується до майбутніх виборів. Соціологи вже змушені показувати, що у нас до 10%, а в окремих регіонах у нас наші заміри говорять і про 20% підтримки", - запевнив він.

Симоненко додав: "Уже визнали все, що єдина партія, у якої йде поступальне зростання за весь цей час - це Компартія".

Лідер КПУ переконаний, що багато виборців почали реально оцінювати те, що собою представляє Компартія і саме тому її рейтинг зростає.

"Я розраховую, що в 3-4 рази мінімум збільшимо свої показники (на виборах), і досить серйозно партія буде представлена ??в парламенті", - запевнив він.

Симоненко також зазначив: "Якщо говорити про рівень довіри, то я б хотів, щоб ви мені навели приклад того, хто з олігархів чи олігархічних партій на вибори йде зі своїми гаслами, а не з гаслами Компартії і лівими ідеями. Всі вони говорять одразу, що будуть боротися за добробут наших людей, і роботу обіцяють, і зарплату, ветеранів улещують, обманюють їх".

Лідер КПУ також упевнений, що фальсифікації на виборах здійснюються саме за рахунок Компартії.

"З одного боку капітал, олігархи використовують засоби для інформаційної блокади та інформаційної атаки, яка здійснюється на нашого виборця. З іншого боку, фальсифікація постійна. Саме у Компартії постійно забирають ті чи інші відсотки для того, щоб переформатувати в інтересах капіталу", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко мріє отримати на виборах 10-20% голосів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути