четвер, 16 серпня 2012 19:31

Симоненко: "Ми проти інституту президентства"

Симоненко: "Ми проти інституту президентства"
Петро Симоненко розповів, чому не виступає за імпічмент президента. Фото: symonenko.info

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко розповів про своє ставлення до опозиції й пояснив, чому не виступає за імпічмент президента.

"Що таке опозиція олігарха до олігарха? Під яким би прапором вони не виступали, їхня головна мета — це використання влади для особистого збагачення. І ці люди, які вже давно не виконують державні функції й не виконували, коли їх делегували міністрами оборони. Ми цьому пану (Гриценку — авт. ) нагадаємо ще, - заявив Симоненко під час прес-конференції у Черкасах. - Коли Компартія вносила пропозицію відставити Ющенка, то тоді вони цього не підтримували. Сім'я Ющенко отримувала щодня у кишеню мільйон доларів від того, що сиділа на газовій трубі. Я вимагав, щоб провели процедуру імпічменту, так вони тоді не хотіли".

Головний комунст країни заявляє, що проти інституту президентства.

"Якщо послідовний політик — то він послідовний у всьому. А якщо він переходить до виборів від партії до партії... Для мене не стоїть питання підтримувати Януковича чи ні. Я сказав радикально: ми проти інституту президентства, ми хочемо повернути народовладдя у нас в країну. Опозиція за владу олігархів — тільки, щоб у цих кріслах сиділи вони, а не інші олігархи", - додав Симоненко.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко: "Ми проти інституту президентства"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути