четвер, 09 травня 2013 11:28

Симоненко дорікнув націоналістам та повів 2-тисячну колону до Парку Слави

Симоненко дорікнув націоналістам та повів 2-тисячну колону до Парку Слави
Петро Симоненко Фото: cominformua.com

Колона учасників святкового параду на честь 9 травня рушила Хрещатиком до Парку Вічної Слави. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Близько 2 тисяч людей під палючим сонцем разом з ветеранами йдуть до Парку Вічної Слави. На чолі колони - духовий оркестр. Люди несуть величезний банер : "Антифашистський комітет України".

Перед маршем лідер КПУ Петро Симоненко поклав квіти до пам'ятника Володимиру Леніну в пам'ять загиблих у Другій світовій війні. Симоненко каже, що не боїться провокацій сьогодні від націоналістів.

"У нас націоналісти, які воювали на боці німців, намагалися зробити цей день трауром. Це зрозуміло, бо вони програли війну, їх розбили. Тому вони намагаються перетворити цей день зі свята на траур. Хочу спитати: над Кремлем у роки Великої Вітчизняної війни чи був повішений німцями чи бандерівцями їх прапор? Ні. А над Рейхстагом висів червоний прапор, яким йшли перемагати", - розповів після покладання квітів Симоненко.

Колону супроводжують патрульні міліціонери та "беркутівці". Також серед учасників маршу є люди з пов'язками "Дружина". Вони забезпечують порядок у середині колони.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко дорікнув націоналістам та повів 2-тисячну колону до Парку Слави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути